Moruše mají bohatou historii trvající více než tři tisíce let. Starověcí Číňané, Řekové a Římané využívali jejich léčivé vlastnosti. Dnes jsou moruše považovány za superpotravinu, která přináší silné antioxidanty pro zdraví našeho těla. Plody moruše a sušená moruše obsahují výrazné množství vitamínů, včetně C, A, E, karotenoidu zeaxantinu, a minerálů jako železo, draslík a hořčík. Resveratrol, další složka moruší, se pojí s ochranou srdce a krvního oběhu. Konzumace moruš pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi, přispívá k relaxaci a kvalitnímu nočnímu spánku. Moruše se mohou použít jako alternativa k malinám a ostružinám v různých receptech, přičemž jejich sladká chuť připomíná med nebo fíky.

Moruše

moruša trnavská čierna, moruša trnavská, moruša čierna, čierna moruša, morusa trnavska cierna, morusa trnavska, morusa cierna, moruša, morusamoruša trnavská čierna, moruša trnavská, moruša čierna, čierna moruša, morusa trnavska cierna, morusa trnavska, morusa cierna, moruša, morusa
582 Kč
moruša čierna zakrslá shin-tso, morusa cierna zakrsla shin-tso, moruša, morusa, moruša zakrslá shin-tso, moruša čierna
739 Kč
moruša biela, moruša, morusa biela, morusa, morus albamoruša biela, moruša, morusa biela, morusa, morus alba
739 Kč